Меню

Сьомга с хрупкава коричка и аспержи

31 октомври 2016 | 12:10 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 парчета сьомга
2 жълтъка
150 г настърган пармезан
150 г хлебни трохи
няколко стръка магданоз
сол,зехтин
300 г аспержи

Продукти
Приготвяне

В купа смесете хлебните трохи заедно с наситнения магданоз и пармезана. Разбъркайте всичко добре и в отделна купичка разбийте жълтъците. Потопете рибата първо в тях, а след това в сухата смес.

Сложете ги в тавичка върху хартия за печене, заедно с почистените аспержи. Овкусете зеленчуците със сол, черен пипер и малко зехтин (малко мазнина може да поръсите и върху рибата). Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.

Снимка: Facebook

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай