Помощ за онкоболните деца

20.12.2010г. / 13 40ч.
Аз жената
Помощ за онкоболните деца

В СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания в София се лекуват около 70% от онкоболните деца в България. Екипът на болницата се стреми да осигурява на малките си пациенти лечение без компромиси, каквото биха получили в големите европейски клиники. С общи усилия, всяка година десетки храбри малки герои побеждават своята зла участ и получават нов шанс за живот, безгрижно детство и мечти.

Радио Magic FM и Аз жената ви канят да се включите в дарителската инициатива „Приказка без край... Чудото си ти!“ в помощ на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания – София Целта на кампанията е да бъдат набрани средства за закупуване на диагностична апаратура в отделението за костномозъчни трансплантации (апарат за клетъчна фереза, флоуцитометър за клетъчна диференциация), както и биохимични анализатори за изследване на показатели при деца със злокачествени заболявания, лабораторно оборудване (апаратура за дълбоко замразяване, центрофуга-замразител, съдове за транспорт на течен азот), запаметяващ 6-канален електрокардиограф, монитори, консумативи и медикаменти.

Това, което всеки може да направи в подкрепа на децата в нужда, е да изпрати sms с текст DMS Magic на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на Globul, Vivacom и M-Tel) срещу 1,20 лв. с ДДС.
Банковата сметка на инициативата „Приказка без край... Чудото си ти!“, чрез която може да дарите средства в подкрепа на кампанията е в UniCredit Bulbank.
IBAN: BG68 UNCR 7000 1519 8612 91
BIC: UNCRBGSF
Валута: BGN
Титуляр: СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания – София ЕООД

* * *

Третият ни благотворителен коледен базар събра 1300 лв.
Фотопоглед от базара

Коментирай