Нова година 2012 – незабравим семеен празник с децата

23.12.2011г. / 15 32ч.
Нина Иванова
Нова година 2012 – незабравим семеен празник с децата

Ако тази година семейният ви бюджет не стигна да организирате новогодишна семейна почивка в някой зимен курорт или пък в хубаво заведение, не се отчайвайте. Домашният уют също не е за подценяване и ето няколко идеи как да превърнете новогодишната вечер в незабравим празник за вас и децата.

1. Изключете телевизора. Не разчитайте на синия екран да ви забавлява, нека това е вашето задължение тази вечер. Пригответе няколко забавни игри, съобразно възрастта на децата, с които да се занимавате цялото семейство.

2. Домашната трапеза е богата и вкусна. Не съжалявайте, че ще пропуснете оскъдното меню в някой прехвален ресторант. Вие ще приготвите най-вкусните гозби, и то с цялата си любов, специално за любимите си хора. С такава конкуренция никой ресторант не може да се състезава.

3. Забавление с пожелания и късмети. Поставете задача на децата да напишат или пък нарисуват празничните късмети за баницата. Така хем ще ви отменят, а и ще са участници в приготовленията за новогодишната вечер.

4. Посетете някой от новогодишните концерти в града ви. В София, Пловдив, Варна, както и в повечето градове в страната, общините организират безплатни празнични концерти. Освен, че ще видите на живо любими свои изпълнители, ще се разходите след обилната вечеря и децата ще се забавляват на открито.

5. След полунощ идва време да се усамотите с любимия мъж. След официалната част с пожеланията и наздравиците, идва време да приготвите децата за сън. Освежете се набързо и си облечете някоя секси нощничка, с която да съблазните мъжа си. В малките часове на нощта е вашето време да се насладите на любовта си и да започнете новата година с много страст и емоции!

Прочетете още:

Коментирай