Семейство

Лунно затъмнение в Рак и пълнолуние на 10 януари – как ще ни се отрази?

Какво ще донесат тези космически събития

10.01.2020г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 10 януари предстоят две космически събития – лунно затъмнение в знака на Рак и пълнолуние. Луната е владетелят на Рака, който пък е емоционален знак. Това означава, че може да бъдем по-емоционални, сантиментални.

Пълнолунията са подходящо време за освобождаване на енергия, настройка на енергийния поток. Лунното затъмнение и пълнолунието ще окажат влияние върху нашия късмет.

Какво ви очаква според зодията?

Овен

Това затъмнение ще ви научи да се доверявате на вътрешния си компас. Знаете какво искате, късметът няма да закъснее. Важно ще бъде да се справите с емоциите си, за да чуете по-ясно своя вътрешен глас и да го последвате.

Телец

Това е кармичен избор за вас, като резултатите се проявяват към края на тази година. Това означава, Телци, че сега ще посеете семената, които ще имат потенциал да растат през цялата година. Ще имате късмет. За вас лунното затъмнение е време за промяна, освобождаване от страха и събуждане.

Какъв цвят портфейл да изберете за повече пари през 2020

Близнаци

Време, което е подходящо за грижа за себе си. Вашият късмет, Близнаци, идва от експериментирането с нови концепции, идеи. Сега се доверете на вашите инстинкти, не потъвайте в емоции и ще преминете през текущите дела с лекота.

Коментирай