Децата и ските

08.01.2009г. / 11 17ч.
Джадала Мария
Децата и ските

Зимата е тук и снегът вече е достатъчен за ски! Да, но детето е израснало и нито грейката, нито ските и обувките му стават. А всяка година да се купуват нови е трудно и скъпо.

Решението за хората от София е “Синьото” – базарът за зимни стоки втора употреба до Националния стадион, който се сформира всяка събота и неделя. Изборът и разнообразието са големи, а освен втора употреба се намират и нови стоки. Могат да се закупят детски ски на цена от 50 до около 200 лева, обувки на същата стойност, както и ръкавици за 8-15 лв, шапки за около 10 лв, грейки за 40-80 лв. Най-доброто е, че повечето от тези стоки просто можете да размените за малко по-голям размер със съвсем малко доплащане.

След като вече сте екипирани – отведете детето в планината. Наемането на ски учител е скъпо начинание. Цените се движат между 150-200 лв. за 5 дена. Опитайте да намерите група или най-добре изпратете детето с детската градина или училището, където цената ще е сходна, но ще включва и транспорта и храната на детето за тези дни.

* * * Да качим ли децата на ски?

Коментирай