Любовно нашепване

25.04.2006г. / 20 48ч.
Аз жената
Любовно нашепване

Навън времето е нежно и наситено на емоции, завихрящо желания и страсти. Подходящо е за любовни думи, докосвания и целувки. За голяма част от хората един от основните стимули за сексуална възбуда са нежните думи и нашепвания. Думите наред с докосванията и масажа релаксират и подготвят тялото за удоволствието. Те засилват възбудата и имат силата да преведат душата ни през разнообразни емоции, до достигане на екзалтация. Древните индийци свързват ушната мида с влагалището. В Камасутра е записано: “когато мъжът шепне любовни слова, те се изливат като топъл мед в ухото на жената.” А според Християнската религия Дева Мария зачева чрез словото.

Не се свенете да споделите с любимия си любовните страсти, които ви изгарят дори когато сте в магазина и пазарувате. Може след покупките да не стигнете до леглото, а да се разхвърляте след като хлопне вратата.

Забележете коя фраза му доставя най-голямо удоволствие, запазете я и я използвайте в специални моменти. Знайте, че думите използвани на подходящото място не могат да звучат вулгарно, колкото и нецензурни да ви изглеждат.

В скучното ни работно ежедневие страхотен ефект носят електронните писма или SMS-те, в които му казвате от какво имате нужда точно сега.

Всеки ден в главата ни звучат хиляди безсмислени брътвежи, колко по-хубаво би било вечер в леглото да чуем нежни думи изречени от любимия човек.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Mimi ( преди 11 години )