Коя е най-добрата поза според зодията ви?

Опитайте нещо ново 

09.07.2024г. / 06 00ч.
Какво ви подхожда в леглото според зодията? Снимка: istock

Какво ви подхожда в леглото според зодията? Снимка: istock

Ако усещате, че напоследък имате нужда от глътка свеж въздух в сексуалния живот, в следващите редове можете да получите малко вдъхновение. Вижте какво ново да пробвате под завивките, имайки предвид вашата зодия и тази на партньора ви. 

Овен

Седнал лотос 

Огненият и креативен Овен е лидерът и ще иска да поеме контрола в спалнята. Но той също обича да става малко хитър.

Позата на седящия лотос ще ви даде много интимност лице в лице, като това ще позволи на Овена да внесе малко агресия, за която той винаги е готов. 

Телец

Обратна каубойка 

Бикоглавите Телци обичат да си проправят път, влизайки и излизайки от спалнята, така че всяка позиция, която им позволява да отстояват своето господство, е подходяща.

Тази класическа позиция (с лека модификация), при която жената е отгоре е сигурен начин да уведомите партньора си кой е шефът. 

Близнаци

Кучешки стил 

Въпреки че са най-известни със своята двойственост - която също може да бъде предимство в спалнята - тези въздушни знаци също са доста енергични.

Кучешкият стил ще им позволи да упражнят част от онази силна енергия, която обикновено се канализира в ежедневието им. Можете също така да очаквате много мръсни приказки от тези бъбриви и остроумни зодиакални знаци.  

Рак 

Мисионерска 

Подхранващ, любящ и емоционален, Ракът е свързан с интимността… и нищо не казва „харесвам те“ точно като мисионерската поза. Тези силно емоционални зодии обичат да осъществяват контакт с очи, докато са в прегръдките на своите любящи партньори. По този начин те изпитват всички чувства. Просто не се стряскайте, когато се изгубят толкова много в момента и не се учудвайте ако плачат, крещят или дори се смеят. 

Лъв

Балерина 

Драматичните Лъвове са известни със своята страст, сила и драма, така че те наистина могат да изразят себе си в тази позиция. Тези слънчеви знаци също обичат да се показват, така че там, където повечето хора ще се нуждаят от опора на краката от своите партньори, очаквайте тези знаци да покажат своята гъвкавост, като вдигат крака си чак до рамото на партньора си. 

Дева

Лъжички

Девата е знак, който е свързан с чистота и невинност, така че те няма да извадят наяве сексуалната си натура, докато не се почувстват добре с вас. Тази позиция е проста, но е чудесен начин да установите интимност и връзка – можете дори да се държите за ръце. 

Свързани статии

Коментирай