Меню

Каварма в омлет

18.06.2005г. / 12 33ч.
Аз жената
Каварма в омлет

Продукти за 2 порции:
1 връзка пресен лук или 1-2 глави стар (в зависимост от големината)
2 пилешки бутчета
1 чушка
малко гъби
4 яйца

Приготовление:
Лукът се нарязва и запържва (като за кавърма). Добавят се чушката и гъбите. Пилешките бутчета се сваряват предварително. След като се запържи около 4-5мин. лукът с чушките и гъбите се прибавя пилешкото месо нарязано на кубчета. Разреждат се с 1 чаша пилешки бульон и се оставят на котлона докато останат само на мазнина. Маха се от котлона. Разбиват се яйцата за омлет. След като се приготви омлета се слага в чинията разтворен (като палачинка) в средата се поставя от пълнежа и се затваря (като калцоне). Сервира се с гарнитура от пресни зеленчуци или зелена салата.

Приятен апетит!

Коментирай