Меню

Frito Mariner

08.09.2005г. / 09 36ч.
Аз жената
Frito Mariner

Продукти:
200 г калмари
250 г скариди
1 кг миди
100 г зелен грах
2 бр. червени чушки
малко зелен лук
1 кг картофи
2 с. л. олио
копър
чесън
черен пипер
сол

Приготвяне:
Нарежи калмарите на ленти (малки) и ги запържи заедно със скаридите в олиото и сложи копъра, солта, чесъна и черния пипер. Когато се зачервят ги извади и ги запази топли в съд. Нарежи всички зеленчуци на малки парченца и ги опържи в същото олио, но поотделно (може да се добави още олио, ако е необходимо). Първо червения пипер, после граха и накрая зеления лук. На страни нарежи картофите на дълги ивици и ги опържи в олио. След което смеси всичко и пробвай!

Коментирай