Меню

Никулден - рибена торта

5 декември 2005 | 21:07 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
500-600 г картофи
2-3 едри глави червен лук
1-2 глави бяла или черна ряпа
1 пушена скумрия
1 пакетче майонеза
150 г кашкавал

Продукти
Приготвяне

Сварете картофите, почистете, нарежете на кръгли шайби. Почистете и нарежете по същия начин лука. Настържете ряпата. Почистете и накъсайте на едри парчета рибата.

В тортена чиния поставете ред картофи, ред лук, ред риба, ред ряпа, ред риба, ред лук, ред картофи. Най-отгоре намажете добре с майонезата и оформете тортата. Поръсете с кашкавала. Поставете за 20 минути в хладилника. Поднесете с вино или водка. Честит Никулден!

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
hityr petyr ( преди 12 години )