Меню

Сладкиш Марияна

28.03.2006г. / 12 01ч.
Аз жената
Сладкиш Марияна

Продукти:
125 г краве масло
1 чаена чаша захар
1 пакетче обикновени бисквити
1/2 чаена чаша счукани орехови ядки
3-4 ябълки
настъргана кора от 2 лимона
За украсата: 250 г сметана, 3 супени лъжици захар.

Приготвяне: Бисквитите се смилат, а ябълките се обелват и настъргват на ренде. Смесват се бисквитите, ябълките и към тях се прибавят маслото, захарта, ореховите ядки и настърганата кора от лимоните. Получената смес се оформя на кръг в тортена форма и се оставя да престои 1 ден. Сметаната се разбива със захарта и сладкишът се намазва с получения крем.

Коментирай