Меню

Агнешки дреболии на фурна

8 януари 2016 | 12:51 | Михаела Лазарова
4 от 7 гласа
Добави в любими
1 кг агнешки дреболии
4 връзки пресен лук
2 връзки пресен чесън
4 червени чушки може и люти
100 г масло
сол, черен и червен пипер

Продукти
Приготвяне

Дреболиите се измиват и нарязват на малки парчета. Лукът, чушките и чесънът също се нарязват на ситно. Месото и зеленчуците се поставят в глинено гърне или тавичка като се овкусяват с черен, червен пипер и сол. Добавя се и маслото и малко водичка.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност (ако ще печете в глинен съд, не загрявайте предварително фурната). След като месото е готово се сервира със салата, ориз или печени картофи.

Снимка: photl.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай