Меню

Великденска палачинкова торта

23.04.2008г. / 16 38ч.
Вергиния Генова
Великденска палачинкова торта

Всички знаем как се прави палачинкова торта. Най-важните съставки са много желание, мотивация и търпение.

А иначе планина палачинки – както си ги правим. Ето тук можете да видите рецепта за палачинкова торта в тава – прави се по-лесно, по-бързо и са необходими по-малко блатове.

Ако искаме традиционни палачинки на тиган, тогава ги правим, както обикновено си ги правим, само трябва да се съобразим с големината на тигана. Трябва да използваме по-голям, ако искаме по-голяма торта.

Плънката също е ясна – любимите ни шунки, руски салати, снежанки, пастети, салами, пилешки месца и каквото обичаме.

Това, което прави Великденската торта великденска е украсата. Затова трябва да помислим какво да изберем: кокошка с пиленца, зайче, кошничка с яйца...

Ето един вариант, направен с шаблон (ако нямате готов шаблон може сами да си направите от по-дебело фолио).

Правим полянката от нарязан на ситно магданоз и украсяваме с бяла майонеза, морковчета, репички и зеле.
И вече имаме солена Великденска торта.

Фото поглед

Коментирай