Меню

Пиле с корнфлекс

17.10.2008г. / 18 21ч.
Аз жената
Пиле с корнфлекс

Продукти: 1 бр. пилешки гърди
1 яйце
1 скилидка чесън
соев сос
1 щипка кимион
черен пипер на вкус
корнфлекс натурален

Приготвяне: Нарязваме пилешките гърди на жулиени и ги мариноваме с разбитото яйце, намачкания предварително чесън, соевия сос, кимиона и черния пипер. Добре е да престои поне 6 часа, но не е задължително, зависи от времето, с което разполагате. Корнфлексът се натрошава и в него се овалват пилешките жулиенчета, пържат се в сгорещена мазнина до порозовяване.
Това е много подходящо мезе за бира и бяло вино.

* * *

Вкусно сърце

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ГЕРГАНА ( преди 12 години )
Страхотни са - а за естетическото оформление наредете в плоска чиния върху листя от марула. По желание до тях в малка чашка - и сос "Тартар!Приятен апетит!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар