Меню

Руло “Деси”

19.05.2009г. / 13 03ч.
Аз жената
Руло “Деси”

Продукти:
1–1,5 кг кайма
1 пк. подправка за кайма
3-4 яйца
моркови, кисели краставички, пушено месо и кашкавал нарязани на ивици
пресни гъби, предварително запържени в масло с черен пипер

Приготвяне:
Каймата се омесва с едно яйце и подправката за кайма. След това се разстила върху плик намазан с олио. В средата на направения правоъгълник от кайма се редят продуктите и нарязаните на четвъртини твърдо сварени яйца. Хваща се от двете страни за плика и се събира, за да стане на руло, прехвърля се в тавичка, маже се отгоре с белтък и се пече на умерена температура 40-50 минути.

* * *

Пържени кюфтета
Руло “Стефани”

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
emilia ( преди 12 години )
za da e ravno ruloto postavete go vav formata za keks prodalgovata.Polovinata ot kaimata raztelete na danoto postavete palnej ,kakavto iskate po jelani i pokriite s drugata polovina na majete s beltak i pe4ete na vodna bania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар