Меню

Кашкавалено руло

05.10.2009г. / 15 46ч.
Аз жената
Кашкавалено руло

Продукти:
около 500 г кашкавал
За плънката:
200 г пуешко сварено месо или шунка също става
1-2 зелени лука
бурканче майонеза “Олинеза”
100 г масло
магданоз

Приготвяне:
За плънката се смесват всички продукти. Кашкавалът се нарязва на парчета, слага се в найлон и се закрепва в тенджера с вряща вода, да омекне. Така през найлона се разточва, слага се плънката и се завива с помощта му на руло. Престоява в хладилник за няколко часа. Сервира се нарязано на кръгчета.

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Кюфтета от кашкавал

Коментирай