Ламинираният паркет - запазена територия за женския вкус

13.10.2006г. / 13 05ч.
Аз жената
Ламинираният паркет - запазена територия за женския вкус

Ламинираният паркет си спечели позиции в дома, заведението, хотела, офиса, като красив, практичен и удобен. Но, от къде ще бъде закупен, какъв да е цветът и цената, определено е запазена територия за женската част.

Според статистиките, жените проявяват повече усет към красивото и държат домът им да бъде обзаведен в съответствие с техните виждания и мечти. На българския пазар се предлагат много видове паркет, което кара потребителите да си задават множество въпроси, сравнявайки ги.

Фирма "Алекс и Ко" ООД може да удовлетвори и най-високите изисквания към цвят, качество, цена, консултиране и изпълнение. Техните подови настилки са внос от Австрия и са сътворени от съвсем не безизвестната фирма KAINDL. Имате възможността да се сдобиете с продукт, резултат от дългогодишен опит, модерен дизайн и високи технологии. Качеството е водещо, а цената съответна на качеството.

Цветовете... Желателно е да “ги видите и пипнете”. Всяко друго представяне – печатно или мултимедийно, не дава реалната представа и е в някаква степен подвеждащо.

В момента са модерни реални и оптични фуги, релефни покрития, имитация на теракота. "Алекс и Ко" канят всички дами лично да се уверят във всички твърдения в тази статия. Фирмата можете да намерите в село Драгановци, на главния път Севлиево-Габрово, на телефони 06718/528, 0897974477 и на уеб сайта www.alexfloor.com.

Коментирай