Събуждай се с усмивка

10.04.2007г. / 09 55ч.
Аз жената
Събуждай се с усмивка

В началото на пролетта – най-красивия годишен сезон – обикновено правим някои положителни промени: прочистваме дома и всичко вехто и непотребно бива изхвърляно с надеждата, че започваме на чисто, че поставяме едно ново начало, така както природата се пробужда за нов живот. В този смисъл е добре да си дадем равносметка – от колко години ползваме един и същ матрак и не е ли дошло време да го сменим с нов?! Дали пък един наистина комфортен и удобен матрак може да се превърне в предпоставка да се събуждаме ведри, свежи и отпочинали, за да започнем деня с усмивка ?!

В мебелна компания “Арон” вече не си задават тези въпроси, а знаят, че с новите матраци “Sunrise” не само сънят е по-сладък, но и събуждането е слънчево. В зависимост от предпочитанията и желанията на клиентите си, се предлагат разнообразни по размери и състав матраци с перящи се калъфи, а също така и подматрачни рамки.

Основна част от серията “Sunrise” са висококачествените латексови матраци с 5 или 7 зони на комфорт (Ortopedik, Ibiza, Sueno Luxus, Sueno Vital), изработени от латекс по технологията Talalay (при t° минус-30ºC), която осигурява равномерно разпределение на тежестта и увеличава живота на матраците. В основата на еластичната им структура е множеството от микроскопични каналчета, които осигуряват и оптимално циркулиране на въздуха, което не позволява развитието на бактерии и гъбички. Матраците с времето не се деформират и се предлагат с калъфи от серията Еxclusive.

Към колекцията “Sunrise” принадлежат и матраците от петзонова, високоеластична пяна “Kaltschaum”(Monaco, Ameland, Bahrain) с изрязани въздушни канали, увеличаващи циркулацията на въздуха. Матракът Ameland е двустранно облицован с формована термоеластична пяна с различна твърдост. Термоеластичната пяна променя твърдостта си при промяна температурата на тялото, чрез което идеално приляга към него (т. нар. memory слой).

Мебели “Арон” представиха на българския пазар и съвсем нови матраци – Mystazja, Samos, Estrella Lux, Venus Multi Pocket, Texel (които нямат нищо общо с познатите ни от близкото минало “пружинни матраци”). Пружините им са изработени от висококачествена стомана и са разположени в самостоятелни джобчета, което увеличава многократно еластичността на матраците. Този вид структура позволява гръбначният стълб да приема анатомичната си форма и по този начин се осигурява висок комфорт при спане. Системата от пружини със 7 зони на комфорт е двустранно облицована с текстилна мрежа, латексов слой и масажираща термоеластична пяна.

Матраците “Sunrise” са антибактериални и с оптимална циркулация на въздуха, а за да бъде комфортът наистина пълен към тях се предлагат 7 различни вида калъфи от серията Еxclusive. Например в калъфа “Aloe Vera” се съдържа екстракт от листа на aloe vera, което с доказаните си лечебни свойства регенерира и успокоява кожата, увеличава еластичността й и подпомага кръвообращението. Калъфът Jedwab съдържа 40 % истинска коприна и е с антиалергично и охлаждащо действие през лятото и затоплящо през зимата; Seacell е с екстракт от морски водорасли, подобряващи кръвообращението и метаболизма; Ultraphil е с антибактериално действие и влакънца, ограничаващи изпотяването; Intera е материя с висока абсорбация на влага, кратък срок за съхнене и приятна за кожата;Kaszmir – мек и нежен на допир със свойството да задържа топлината с 5 % кашмирска вълна; Lyocell съдържа 1% сребърни нишки, действащи антистатично и спомагащи за бързото разпространение на влагата. Всички калъфи са с цип и могат да се перат при t° до 60°C, което осигурява оптимална хигиена.

Според потребностите на клиента се предлагат и 4 модела подматрачни рамки (с или без регулация – Twinflex, Duoflex, Trioflex и Samoraj) с ламели от пресовано брезово или буково дърво. Отделните ламели са разположени в специални еластични държачи, които разпределят равномерно тежестта по цялата рамка.
Комбинацията от подматрачна рамка и матрак “Sunrise” е гаранция не само за здрав и спокоен сън, но и за добро настроение.

Пролет е – усмихнете се!

Коментирай