Гърбица на носа

05.04.2007г. / 15 22ч.
Аз жената
Гърбица на носа

Искам да питам за корекция на носа, това ми е комплекс от малка. С течение на годините се научих да не го забелязвам, защото разбрах че ако сам човек не се харесва и другите не го харесват. Но винаги съм искала само едно – да махна гърбицата му. Това се превърна в моя мечта.
Искам да питам ще ми се променят ли чертите на лицето? Колко струва една такава операция и колко време е възстановяването? Пълна промяна е любимото ми предаване, но след това много се разстройвам. Носът ми не е много голям, искам да махна гърбицата само.
Благодаря ви, ще се радвам ако ме окуражите и ми отговорите. Таня

Отговорът на Доц. Д. Евстатиев:
За да може да се реши правилно въпросът с възможностите за евентуална корекция на Вашия нос, е необходима предварителна консултация. Тази консултация се прави с предварително направени фотоснимки, които трябва да бъдат четири – анфас, двата профила и една отдолу. Това трябва да са документални снимки, които трябва да обхващат лицето от косата до шията, така че прическата да не се отразява, а профилите – от ухото напред.
Обърнете внимание на фотографа да не хваща в кадъра торса. Най-добре тези снимки може да направите във фотодокументацията на Стоматологичния факултет. Останалите подробности може да намерите на сайта на Клиниката по пластичновъзстановителна и естетична хирургия на Университетската болница “Александровска”: WWW.plasticsurgery.a.bg

Коментирай