Красива и със самочувствие

10.04.2007г. / 15 55ч.
Аз жената
Красива и със самочувствие

Здравейте! На 38 год. съм и от сърце желая да си уголемя устните и бюста и да си направя лифтинг около очите! Нямам никакво самочувствие... а през м. май синът ми ще е абитуриент. Мечтата ми е... ох, Господи! Мечтата ми е синът ми да има на 24 май до себе си една наистина добре изглеждаща майка, мечтата ми е да съм красива...! Обичам ви! Бъдете здрави и щастливи! Жасмина

Отговаря асс. проф. д-р Емил Георгиев от клиника Нефертити:

По повод ваше запитване Ви отговаряме. Всичко което желаете е напълно осъществимо и възможно. В клиника Нефертити ще намерите отлични специалисти и чудесни резултати. Увеличаването на устните става с пълнещи материали, увеличаването на бюста – с импланти на световни производители, а методите за освежаване и подобряване общата визия на лицето са много.

Когато имате желание и готовност, моля ангажирайте на посочените тел. ден и час за лична среща и подробна консултация.

Коментар: Всичко от изброеното до тук си заслужава сериозен размисъл и преценка, до колко това може да бъде част и от нас. Аз бих добавила, че всяка една жена трябва да знае какво, кога, как и на кого да даде. И най-важното да сме с реална преценка за себе си и да се самоуважаваме, за да покажем и защитим себе си пред всички в този противоречив свят :)
Надежда Кирилова, 18 г.

Коментирай