Травма на носа

16.04.2007г. / 13 24ч.
Аз жената
Травма на носа

Искам да споделя своята история. Аз съм момиче на 20 години и съм от град Добрич. Такъв е моят въпрос към вас. Аз имам травма на носа от малка, имам две операции в град Плевен, но и двете са неуспешни. Претърпяла съм много болки и разочарования... но все пак аз искам да се оправя и да бъда с прав нос и добре изглеждащо момиче. Моля ви за някакъв съвет. Мисля, че не съм за пълна промяна, но все пак искам да знам дали това също може да спадне към предаването Пълна промяна. Петя

Отговаря Доц. Д-р Д. Евстатиев:

За да се реши Вашият въпрос е необходима предварителна консултация. Моля направете фотоснимки (фас, двата профила и една отдолу), като снимките обхващат само лицето – без торса. Т. е. това трябва да бъдат документални снимки – необходимо е да обясните на фотографа това много добре.
Вдигнете косата така, че прическата да не прикрива чертите Ви и да не се отразява на цялостния вид. За контакти вижте www.plasticsurgery.a.bg. При консултацията носете всички медицински документи, които имате (епикризи, оперативни протоколи от предишните намеси и т. н.)

Коментирай