Изложение „Пълна промяна” – за първи път у нас и в Европа

23.04.2007г. / 16 14ч.
Аз жената
Изложение „Пълна промяна” – за първи път у нас и в Европа

Изложението “Пълна промяна” ще представи “светлата” страна на пластичната хирургия и съпътстващите я дейности в България. На едно място ще бъдат събрани най-добрите клиники и специалисти по пластична и естетична хирургия, дерматолози, стоматолози, салони за красота у нас. В дните на изложението посетителите ще могат да се срещнат с изявени специалисти, да получат консултация, да се запознаят с най-съвременните възможности и технологии, достъпни вече у нас. Ще бъдат представени промоции на импланти, нови апарати и решения на естетични проблеми.

На изложение “Пълна промяна” ще присъстват много звезди от шоубизнеса, лица, познати от медиите, гости от чужбина, съобщиха организаторите от агенция Пропаганда.

В предаването “Огледала” по бТВ ще бъдат представени участниците в изложението, а зрители на предаването ще получат като подарък хирургични и други интервенции, от които се нуждаят. Събитието се провежда под патронажа на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Подкрепа е за събитието е заявена и от Дружеството на дерматолозите.


Водеща на откриването ще бъде Мисис Свят 2004 д-р Румяна Маринова, която е практикуващ стоматолог. Ще има модно ревю, като финална част на пълната промяна – след интервенциите на хирурзи, дерматолози, стоматолози, стилисти. Очаква се да присъстват много звезди, цветът на българската пластична хирургия. Един от посетителите ще получи подарък – пълна промяна!

Изложението започва на 2-ри май в Гранд хотел “София” и ще продължи до 4-ти май.

Коментар:
Относно “Пълна промяна” – да се публикуват адреси и телефони на всички клиники и салони в страната, тъй като не всеки има възможност да ползва услугите на специалисти от София, а и вярвам, че има такива и в други големи градове у нас!
Гергана

Пълна промяна - пазете билета си

Коментирай