Меню

Индийска салата с пиле и авокадо

25 октомври 2015 | 12:56 | Михаела Лазарова
5 от 4 гласа
Добави в любими
500 г пилешки гърди
1/2 салата айсберг 
2 бр авокадо
2-3 препечени филийки
1 глава червен лук
зехтин
пресен лимонов сок
3 ч.л. кимион
сол, черен пипер
30 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на малки парченца и го поръсете с кимион. По желание предварително може леко да счукате кимиона. След това загрейте добре мазнината и запържете месото. През това време накъсайте марулята/айсберга, нарежете лука и авокадото.

Когато месото е готово може да го прибавите към зеленчуците и да овкусите с лимонов сок, зехтин, сол и пипер. Накрая добавете нарязани на кубчета препечените филийки.

Рецепта: adme.ru

Снимка: istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 9 години )
На снимката се виждат и паченца ябълка, също така отсъстват крутоните отгоре.Бих се радвала,ако подбирате по-акуратно снимките към рецептите (отдавна ми стана ясно, че не са автентични), защото в повечето случаи са подвеждащи и като прочетеш рецептата и се чувстваш леко подведен.Успех на екипа Ви :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар