Меню

Пикантна салата с пушена риба

4 август 2016 | 18:23 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
Добави в любими
250-300 г печена или топло пушена скумрия
250 г извара
1 малка глава червен лук
1-2 скилидки чесън
2 супени лъжици майонеза или готварска сметана
сол, черен пипер
лимонов сок
15 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

Обезкостете рибата и я сложете в купа. Добавете към нея изварата, сметаната/майонезата и пресования чесън. Разбъркайте добре. Накрая сложете нарязания на ситно лук, няколко капки пресен лимонов сок, черен пипер и сол, ако е необходимо. Отново разбъркайте добре и сервирайте върху препечени филийки.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай