Започва кастинг за телевизионни звезди от цяла България

11.05.2010г. / 16 25ч.
Аз жената
Започва кастинг за телевизионни звезди от цяла България

Започва национален кастинг "Мисия Беллисима", който ще търси красиви момичета от цяла България, готови да станат телевизионни звезди. На 11 май със стилно събитие в столичен клуб, Белла България обяви старта на кастинга, начело на който ще бъде ветеранът в телевизията Радост Драганова. Тя, заедно със звездния си кастинг екип - фотографът Дилян Марков, нашумялата гримьорка Силвия Стойчева, стилистката Августина Маркова-Тути, модната редакторка Гергана Рангелова и бранд мениджъра на Белла България, Иван Стоев, ще търсят новите лица на България.

Тяхната мисия ще бъде да открият българската четворка градски, секси момичета, които ще спечелят рекламен договор с компанията. Дамите не просто ще трябва да приличат на любимите си героини от женски сериали – да са красиви, успели и стилни, а и да ги превъзхождат, показвайки типичните за българките черти - да са страхотни жени и същевременно прекрасни домакини, съпруги или майки. За месец, с помощта на експертите, победителките ще се превърнат в истински звезди, достойни да застанат на телевизионния екран.

В продължение на два месеца Кастинг екипът ще търси из цялата страна дами, родени да бъдат звезди. Критерии за успех на всяка жена в конкурса ще е да прилича на любимата си героиня от хитов женски сериал, както и умело да се представя в ежедневните си роли.

Дръзките и амбициозни съвременни българки, които смятат, че отговарят на тези критерии, мечтаят за слава и искат да се видят на големия екран, могат да качват свои снимки на сайта на „Мисия Беллисима” www.misiabellissima.bg. По-смелите дами ще имат възможност лично да демонстрират своята звездна и индивидуална натура по време на специални кастинги в най-големите български градове: в София (15-16 май и 22-23 май, в The Mall), в Пловдив (29-30 май, в Mall of Plovdiv), в Бургас (5 и 6 юни, в Mall Burgas Plaza) и Варна (12 и13 юни, в Mall Varna).

„Смятам, че българката има какво да покаже на света, включително качества, с които да изпъкне пред героините, на които се възхищава. Целта ни е да намерим тези секси, градски момичета, които не се притесняват да покажат, че чудесно могат да съчетават типичните си женски роли, като същевременно са не по-малко успешни, привлекателни и стилни от любимите си героини”, заяви Радост Драганова, която е пример за умелото превъплъщение в различни роли в живота си: добра майка, телевизионна водеща, главен юрисконсулт, спортна натура.

След края на кастингите звездното жури ще избере победителките, които ще подпишат рекламен договор.

* * *
Красива софиянка стана "Мис България 2010"
Определиха за най-сексапилна TV водеща Симона Първанова
Елица и Стоян изнесоха благотворителен концерт с песни от новия си репертоар

Коментирай