Честит трети рожден ден, Kafene.bg

02.07.2010г. / 13 39ч.
Аз жената
Честит трети рожден ден, Kafene.bg

Вчера, в София, в подлеза на СУ „Климент Охридски“, с гостоприемството на книжарници „National Geographic“ и „Пингвините“, сайтът за култура и изкуство Kafene.bg отпразнува своя трети рожден ден с откриването на изложбата „Моят град“.

Изложбата включва 36 от най-добрите фотографии на участници от цялата страна с красиви сгради от България и ще остане в книжарницата до края на месец юли.

\n

На празника присъстваха част от участниците в конкурса, които получиха награда и грамота от Kafene.bg, а също и приятели и партньори на сайта.

\n

„Kafene.bg е най-любимият ни проект и ни носи най-много радост и вдъхновение“ – сподели Жюстин Томс, издателят на Kafene.bg.

\n

Празникът продължи с Happy birthday и най-малките членове на екипа духнаха свещите на празничната торта, а целият екип на Kafene.bg си пожела още много рождени дни с любимия си сайт. Всички присъстващи поздравиха създателите на сайта и вдигнаха наздравица с чаша вино, след което се подсладиха с парче торта.

\n

Екипът на Kafene.bg благодари на своите читатели за това, че вече три години всеки ден започват деня си с „аромата“ на Kafene.bg, вдъхновяват ги и ежедневно отправят нови предизвикателства.

\n

Благодарности и за хората, благодарение на които тази изложба се състоя: книжарница „National Geographic“ и „Пингвините“, Фото Свят и Ню арт пойнт.

\n

Вижте снимки от събитието

Коментирай