Нова игра в световната социална виртуална мрежа

28.07.2010г. / 17 03ч.
Аз жената
Нова игра в световната социална виртуална мрежа

Едно от любимите занимания на много българки се пренесе във Facebook. Предимствата са доста: от една страна ни омръзна да играем чужди игри на английски и е голяма екстра да имаме наша си апликация. От друга страна там са всичките ни приятелки и ще е страхотно да си преобличаме и гримираме Лейдито докато сме онлайн в соц. мрежата.

Трябва да се отбележи, че Lady Popular е много повече от поредната онлайн игра или апликация във така популярната социална мрежа. Зад розовата визия, блясък и първоначалното впечатление за бонбонеста игра, стои цял един живот на виртуална Лейди, който играчът сам трябва да развие. Стартира от обикновена девойка с тениска, дънки и символичното IQ от 60, но какво ще се случи с нея по-нататък зависи изцяло от човека пред компютъра. Идеята тук е да направиш своята Лейди една истинска и популярна личност, което се постига посредством подобряване на серия от параметри. Трябва да й повишиш IQ-то, да я облечеш подобаващо, да й изградиш кариера, да й купиш или наемеш апартамент и да я качиш на Подиума като най-популярна в света на играта.

Последното не е никак лесно. Трябва да спечелиш симпатиите на обществеността, което прави играта едно виртуално общество, в което комуникираш и играеш заедно с още много други девойки. Ролята ти тук също е от голямо значение, затова активните Лейдита успяват. Пътят към върха пък е осеян и с много забавление в секцията с мини игрите, както и постоянни fashion дуели с приятелките ти.

Играта предлага и един виртуален вариант на модерната женска страст – Мола. Там твоята Лейди може да пазарува всякакви комбинации от дрехи, обувки, бижута и всякакви аксесоари към облеклото. Можеш абсолютно всеки ден да сменяш грима и прическата на девойката и да я обличаш както искаш. Събираш си и цяла галерия от фотографии, които твоите приятели могат да разглеждат, както и да оценяват настоящия ти изглед.

Светът на тази игра е по-комплициран отколкото изглежда на пръв поглед (за да е здрава твоята Лейди, трябва да се грижиш за нейната хигиена, физическа форма и да я храниш всеки ден). Затова пък и отправя послание към младите девойки, далеч по-дълбоко от това само да изглеждат добре. Тук се търси грижата към всички аспекти от живота на едно младо и успяло момиче.

* * *

Внимавайте с SMS-ите
Събират книги за деца от домовете за сираци

Коментирай