Международна асоциация на блондинките избира „Мис Блонди Благоевград”

12.10.2010г. / 10 26ч.
Аз жената
Международна асоциация на блондинките избира „Мис Блонди Благоевград”

На 15 октомври 2010г. най- младият град в България - Благоевград, с 20 000 студенти, ще се зарадва на нова призната красавица "Мис Блонди".

Конкурсът на блондинките в Благоевград е стъпка от верига събития от подготовката на Блондинките за Първия Международен конгрес на 21-23  октомври в София. Председател на журито е Олга Ускова, която ще избере заедно с 15-членно жури най-талантливата, умна, блондинка на Благоевград. Очаква се 10 умни, красиви и талантливи блондинки от Благоевград да се явят на конкурса.

В рамките на Международен конгрес на блондинките в София на 23 октмври 2010 г. в столичния клуб „Sin City” София ще се проведе и финал на конкурса! По време на нощната фиеста ще бъде избрана най-умната и най-красивата блондинка.

Фестивалната програма в дните от 21 октомври до 24 октомври 2010 г. включва:

I. Първи международен конгрес на блондинките на 22 октомври 2010, Сити Център  София – ще присъстват над 100 делегати от България и от различни  държави.

II. Благотворителен бал - гала вечеря  на 22 октомври 2010 г. Скай Плаза, НДК
Очаква се балът да се превърне в най-голямото есенно светско събитие, на което ще бъдат поканени да присъстват известни в света блондинки, лица от политиката и бизнеса от България, Русия и Европа, кметове, дипломати и приятели на блондинките. От своя страна, чрез онлайн гласуване, блондинките ще изберат най-успешен и красив Премиер в България.

III.Парад и шествие на блондинките
На 23 октомври 2010 г. в 14.00 над хиляда блондинки и техните приятели ще преминат по централните улици на столицата и ще разпръснат розово настроение, за да направят София, България, Европа и целия свят по-добър, по-усмихнат и по-щастлив.

IV.Конкурс за красота „Мис Блонди”
На 23 октомври 2010 г. ще се проведе конкурс за красота „Мис Блонди”.

Коментирай