Scorpions: Готови сме за страхотен концерт довечера!

25.10.2010г. / 11 01ч.
Мария Дуковска
Scorpions: Готови сме за страхотен концерт довечера!

Немската супер група Скорпиънс вече е в България и се подготвя за зашеметяващ концерт довечера, на стадион "Академик-Плиска". Всички музиканти от бандата дадоха ексклузивна пресконференция снощи, броени часове, след като кацнаха в София.

Вокалистът на Скорпиънс Клаус Майне потвърди пред журналистите, че няма търпение да се види с българската публика, особено след като драматично бе отменен концерта им у нас преди няколко седмици. Но рок групата, която от 40 години не е слизала от сцената, е готова за супер концерт и музикантите обещават последната им изява у нас да се запомни завинаги!

Припомняме, че концертът на Скорпиънс ще се проведе на стадион "Академик-Плиска". В интерес на безопасността на публиката и безпроблемния пропускателен режим, около стадиона ще бъде изградена буферна зона с обособени 3 КПП-та (контролно-пропускателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона както следва:

КПП 1  - към вход 1 (ъгъла на ул. „Христо Чернопеев“ и ул. „Александър фон Хумболт“);
КПП 2 – към вход 2  (ул. „Христо Чернопеев“)
КПП 3 – към входове 3, 4 и 5 (откъм локалното платно на Цариградско шосе до хотел „Плиска“.



С оглед на улесненото придвижване на феновете към трите КПП трябва да се има предвид, че КПП 1 и 2 са по-лесно достъпни откъм завод „Електроника“, до КПП 3 най-лесно се стига откъм  хотел „Плиска“.

Вратите за достъп на публика на стадиона  ще бъдат отворени точно в 15 ч. Всички фенове ще преминат през щателна тройна проверка за автентичността на билетите, които ще бъдат сканирани със специални устройства. По никакъв начин няма да бъдат допускани фенове с фалшиви билети. Организаторите съветват гражданите да  купуват своите билети за концерта единствено от оторизираните за това места – касите на КПП 1 и 3 в деня на концерта.

 

Коментирай