Бони М закриха концерта си със суши и морски деликатеси

13.12.2010г. / 11 41ч.
Аз жената
Бони М закриха концерта си със суши и морски деликатеси

В петъчната вечер на 10 декември диско легендите Бони М за пореден път превърнаха зала 1 на НДК в дискотека, където никой не остана равнодушен към вечните хитове Ma Baker, Daddy Cool, Rasputin и много други.

Почти през цялото време всички зрители в залата пееха в един глас и наизуст всяка една от неостаряващите класики на Бони М.

След края на шоуто шоколадовите крале на диското начело с шармантната дама Мейзи Уилямс се отправиха към столичен бар, където закриха вечерта в приятни разговори с фенове  под приятния акомпанимент на пиано етюди.

Артистите бяха гостени от професионалния екип с внимателно подбрано меню от морски специалитети, между които се отличаваха октопод с тай нубли и филе от див лаврак със сос от нар. И докато дамите поръчаха допълнително зеленчукова супа и салата с рукола и прошуто, мъжката част от групата пожела да опита суши специалитетите на заведението.

Видимо впечатлени от приятната обстановка и вкусовите качества на блюдата, Бони М експериментираха с по чаша крушова ракия и вдигнаха няколко наздравици с бяло и червено вино. Преди да се отдадат на заслужена почивка, артистите не пропуснаха да раздадат автографи и да се снимат със свои почитатели, между които и няколко представители на най-малките.
 

Коментирай