Предсказания за Нова година 2011

27.12.2010г. / 18 34ч.
Надежда Маринова
Предсказания за Нова година 2011

Или 4 начина да разберем какво ще ни се случи през 2011 година

След броени дни изпращаме старата година. Планетата Земя ще завърши поредния си кръг около Слънцето. Всички се надяваме, че следващото 365-дневно пътешествие ще бъде по-щастливо, по-вълнуващо и по-леко.

В миналото ясновидци и гадатели са правили предсказания именно по време на такива гранични периоди, когато един цикъл се сменя с друг, защото се счита, че граничното време е мистично. Както семето съдържа цялата информация за растението, така сега може лесно да се „разчете” посланието, щрихите на идващата нова година.

Не бързайте да казвате, че не вярвате на магия, предсказания и други суеверия. Всичко около нас е магия – думичките „Добро утро” и „Лека нощ” са словесна магия, майчината ласка е магия чрез допир, любовта е магия и т.н.

Вечерта на 31 декември срещу 1 януари може да питате за всичко – за бъдещ съпруг, съпруга, за ново гадже, кариера, семейство, пари, кола, ще си намеря ли по-добра работа, ще си оправя ли отношенията със свекърва ми и т.н. - за всичко, което ви тревожи. Няма да гадаем на восък, пилешки кокали или бобени зърна, а на сънища, книга, листчета с желания и карти.

1. Листчета с желания
Вечерта на 31 януари напишете на малки листчета вашите желания, сгънете хартийките и ги сложете в купа. Сутринта на 1 януари със затворени очи и едноминутно съсредоточаване изтеглете едно от листчетата. Това желание ще ви се сбъдне през Новата 2011 година.

2. Ако сънувате, запомнете съня си
Най-добре го запишете в тетрадка. После ще го тълкувате. Той ще е знаменателен за цялата година.

3. Гадание с книга
Вземете коя да е книга от рафта. Сложете ръка върху корицата и затворете очи. Мислено си намислете въпрос. Отворете напосоки книгата и прочетете 2 изречения от първия абзац. Разтълкувайте го.

4. Гадание с карти „Магически числа”
Изрежете 12 картончета и ги надпишете с цифрите от 1 до 12. Обърнете ги с надписа надолу. Разбъркайте ги. Съсредоточете се. Изтеглете една карта.

Карта 1 - Много важна година. С ключово значение. Търсете знаци по пътя, слушайте интуицията си. Бъдете нащрек, защото от това зависи бъдещето ви. Година на инициативата и действията. Печели този, който не се бои от трудностите и преследва поставените цели.

Карта 2 – Година на необичайни промени. Бъдете готови за странни и тайнствени промени в живота ви. Внимавайте за душевното си равновесие. Ще ви трябва физическа и психическа сила.

Карта 3 – Година на съществени промени. Може да се окажете в центъра на тайфун, който ще преобърне живота ви. Възможна е появата на трети човек в любовния ви дует. Изгладете отношенията си с роднините.

Карта 4 – Година на новите правила. През тази година ще извършите неща, които не сте й подозирали, че може да направите. Ще придобиете нови умения. Година на самоусъвършенстване и учене.

Карта 5 – Година на големите планове и постижения. Ако досега сте приготвили стабилна основа, ще имате богата жътва. Намерете приложение на творческата си енергия.

Карта 6 – Година на укрепване на авторитета. За първи път ще ви се случат някои неща. Възможна нова голяма любов. Бъдете великодушни, състрадателни и се научете да прощавате. Направете благотворителност.

Карта 7 – Година на непредвидени обрати в отношенията с близки и делови партньори. По-добре се ориентирайте не към нови запознанства и начинания, а към затвърждаване на стари.

Карта 8 - Година на бурни събития и на разклатения баланс. Не правете необмислени постъпки.
Преоценка на ценности. Ще се появи възможност да започнете връзка или проект от нулата. Възможен голям паричен приход или разход.

Карта 9 - Година на уникалните промени. Ще бъдат засегнати както личният, така и професионалният живот. Внимавайте със законите.

Карта 10 - Година на реализиране на планове и финансови перспективи. Дошло е време да облечете мечтата в реалност. Не пренебрегвайте духовните ценности.

Карта 11 - Година на търсене на изход от затруднена ситуация. Ще ви се наложи да се разделите с нещо ценно, за да намерите решението. Интуицията ви ще се усили. Научете се да се изолирате от външния свят, за да съберете вашите вътрешни сили.

Карта 12 - Година на съперничество и удовлетворение на амбиции. Ще поемете много отговорности и грижи върху себе си. Укрепете здравето си. Може да откриете неподозирани тайни в семейството и рода ви.

Тези гадания имат развлекателен характер. Помнете, че винаги последната дума имате вие и вашата лична воля, защото всеки е ковач на собствената си съдба. Дали годината ще бъде успешна, зависи от вашето трудолюбие, ученолюбие, упоритост, добронамереност и позитивно мислене. И както се казва в една мъдра мисъл – животът е като игра на карти, а успехът в нея зависи не от това какви карти ти се падат, а от майсторството на играча. Ако вярвате в чудеса, вярвайте също, че вие сте вълшебникът.

Вижте още:
Поздрави за Коледа и Нова година от български поговорки
Облечете нова дреха на Нова година - чака ви успех
"Магията на картите Таро" - Кристин Димитрова
И възрастните вярваме в Дядо Коледа

Коментирай