Кои бяха вашите женски победи през 2010

05.01.2011г. / 15 13ч.
Надежда Маринова
Кои бяха вашите женски победи през 2010

Традиция е на Нова година да теглим късмети и да пращаме пожелания. Също е традиция за някои жени да си правят планове, обещания и манифести за новата година. Амбициозните и активните веднага се залавят за работа, други я карат месец след месец - както дойде. Според една мъдра мисъл "Животът е това, което ни се случва, докато си правим планове за него".

Някои жени променят себе си, други - света около тях. Окултистите казват, че променяме света само със силата на мислите си. Може би не знаете, че с някакво ваше действие сте оказали огромна помощ на друг човек - с една дума, с един лев или с нещо друго, а може би знаете и ще ни разкажете.

Споделете с нас с какво ще запомните 2010 в личен, женски или кариерен план? Може би с нова любов или пък загуба, усвоили сте ново умение, взели сте диплома, завършили сте курс, прочели сте 10 книги, родили сте дете, научили сте се да правите домашна торта или нещо друго.

Започвам аз. За мен годината беше трудна, поучителна, но имаше и щастливи моменти:

- много боледувах, но това ме научи, че не съм балансирала достатъчно добре между дух и материя;
- момиченцето ми беше на море за първи път без мен, само с баща си и разбрах, че двамата могат както да бъдат отговорни, така и да се забавляват;
- промених си гардероба - започнах да си купувам и нося по-класически и шик дрехи;
- прочетох много книги, които ми дадоха мъдрост и знания, а някои просто плачат да ги препрочета тази година, като "Любов" на Елиф Шафак, "Другото тяло" на Милорад Павич и "Милостта на малките огледала" на Виргиния Захариева;
- не успях да довърша ремонта на апартамента, което се надявам да стане през 2011 и не успях да си купя малко пиано и да започна да взимам уроци - това е детската ми мечта, но още не съм се отказала от нея.

Е, ваш ред е да се похвалите.

Вижте още:
Започнете годината със самочувствие и нова прическа
През Новата година да си обещаем да...
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Виктория ( преди 11 години )
Чудесна идея да погледнем назад, за да знаем накъде да се отправим за напред. Хубаво е да се "изфукаме" спокойно, със самочувствие и увереност за добре свършетна работа.За мен 2010 г. беше многоцветна. Но най-прекрасните ми събития бяха организирането и провеждането на първите семинари на Училище по щастие в България, срещата с много нови и прекрасни хора, уроците по рисуване - нещо, което съм отлагала толкова много години и ми доставя такова удоволствие, радост и удовлетворение сега.Да ни е честита 2011 г. и нека заедно да я превърнем не просто в още една година, а в наистина прекрасно и щастливо преживяване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мартинка ( преди 11 години )
Интересна година, спадове и върхове... Започна трудно, проблеми, някъде там загубих себе си, но дойде лятото, дипломирах се- суперррр, после си починах един месец и намерих себе си. След това записах магистратура и срещнах много нови и интересни хора. Разбрах, че имам малко, но истински приятели, които обичам безкрайно много! Посрещнах 2011с надежда и оптимизъм и се надявам тя да е прекрасна и усмихната за всеки един човек!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар