Любими женски занимания през уикенда

27.01.2011г. / 18 47ч.
Нина Иванова
Любими женски занимания през уикенда

Петък е, последният работен ден. Измислихте ли вече какво да правите през почивните дни? Ако още не сте решили, ето нашите предложения за приятно и ползотворно изкарване:

Времето през уикенда, според синоптиците, ще бъде студено, но не мразовито, температурите ще са около и малко под нулата, така че ако сте решили да си направите снежна разходка, няма да сгрешите.

Ако пък подсмърчате и не се чувствате добре, бързо си направете една лесна, антигрипна напитка, с която да прогоните вирусите надалеч и се гушкайте с любимия в леглото.

Кога, ако не в почивните дни, може да отидете на кино, да гледате най-новите филмови хитове. Нашите две горещи предложения за тази седмица са мюзикълът "Бурлеска", с Кристина Агилера и Шер, както и най-новият български филм - "Стъпки в пясъка".

Влезте в света на звездите, като прочетете за живота им в новия роман на Лорън Уайзбъргър - "Да имаш съпруг знаменитост".

Първото за 2011г. "Поетично кафене" ще се проведе на 30 януари (неделя) в театър "София" от 17 часа. Темата на поетичното четене е "Бяло". Вход: 2 лв.

Маскарадни игри в Перник - маскарадният фестивал "Сурва 2011" ще се проведе за 20-ти път в Перник на 28, 29 и 30 януари.

Разкрасете се с маска от алое вера, кисело мляко и краставица, за да подхраните и освежите кожата си, която по-лесно се изсушава през зимния сезон.

Прочетете още:

Коментирай