Да изпратим зимата така – с усмивка на уста

24.02.2011г. / 23 39ч.
Надежда Маринова
Да изпратим зимата така – с усмивка на уста


Който търпеливо чака, той ще ги дочака - пак идват събота и неделя! Ще дочакаме и края на зимата -нищо, че температурите падат до -6, февруари е последният студен зимен месец.

Навън ще бъде студено и снежно - нещастие за едни, съкровище за други. Както всеки уикенд можете да мързелувате, да се затрупате с  домакинска работа или да си намерите друго занимание. Ето с какво може да запълните двата почивни дни:

В събота, 26 февруари в София се провежда форум Дом.

В събота, 26 февруари е Задушница.

Всяка събота в детски отдел в Столична библиотека от 11.00 часа се четат и слушат детски приказки.

До събота, включително, 26 февруари - Кандидатстудентска борса - последен ден в музея "Земята и хората" в София. Работно време до 18.30 ч.

В събота и неделя в НДК - XІV международен образователен форум „Българско и световно образование”, Училища, колежи, университети, кандидатстудентска борса, обучение в чужбина.
С участието на 166 образователни институции от България и света.

В събота и неделя - световно ски състезание на Банско

Българският зимен курорт Банско се завръща на световната ски карта с домакинство на две състезания за Световната купа при мъжете. Алпийският елит ще гостува в страната ни на 26 и 27 февруари. Състезания в две дисциплини ще се проведат на Бъндеришка поляна следващата година. Това са слалом и супер комбинация, включваща супергигантски слалом и слалом. Супер комбинацията ще се проведе през първия ден, докато алпийците ще мерят сили в техничната дисциплина на 27 февруари.

В неделя, 27 февруари в София има Поетично кафене за поети и публика.

След броени дни е 1 март - Баба Марта, така че пригответе мартениците. 

Освен горните предложения може и нищо да не правите. Мързеливият и весел уикенд е прекрасна възможност да си починем и съберем сили за нови работни подвизи. Да изпратим зимата така - с усмивка на уста!

(Автор на снимката е Laura. Действието се развива някъде в Швейцария.)

Вижте още:

Коментирай