Ищар Алабина идва изненадващо в България през април

15.03.2011г. / 17 18ч.
Аз жената
Ищар Алабина идва изненадващо в България през април

Известната изпълнителка Ищар Алабина ще пристигне в България за два дни през април за радост на многобройните си фенове, които очакват с нетърпение концертите й във Варна (3 юни, Летен театър), София ( 5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив ( 6 юни, Античен театър).

Световноизвестната етно певица още преди месец обеща, че въпреки натоварения си график ще намери повече време да се срещне с българските фенове и медии преди същинските си участия у нас, за които ще обсъди с организаторите от Арт бг и някои технически подробности. От Арт бг съобщават също, че по всяка вероятност това ще се случи в началото на април, но точните дати още се уточняват.

Както вече стана ясно, етно изпълнителката, оглавила върховете на най-значимите световни класации с хитове като Last Kiss, Habibi Sawah, Horchat Hai Caliptus ще дойде у нас с голям антураж – бенд от 12 музиканти, бекинг вокали и балет. Очаква се освен подбран репертоар от най-популярните си песни, Ищар Алабина да представи и няколко нови парчета.

Билети за концертите на Ищар Алабина у нас през юни могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim, включително магазини Германос, Пикадили, Офис 1, бензиностанции OMV и др. В трите града работят и локални каси, които  предлагат билети за трите събития  както следва:

Варна - Дворец на културата и спорта;
София -  Билетен център НДК;
Пловдив – Мол „Галерия Пловдив“ ( в книжарницата)

Прочетете още:

Коментирай