Пролетни женски занимания през уикенда

25.03.2011г. / 08 50ч.
Надежда Маринова
Пролетни женски занимания през уикенда

Пролетта дойде, а с нея топлото време и по-дългият ден. Обикновено два почивни дни не ни стигат да си починем, да спортуваме, да посетим културно мероприятие, или да отидем на гости. Без да поставяме програма-максимум, ето какво ви предлага Az-jenata.bg.

Великденско почистване
До Великден има 26 дни. Добре организираните домакини ще започнат още отсега традиционното Великденско почистване на дома. Всеки ден по малко, за да ни стигне времето да изпразним, избършем и подредим всеки шкаф, гардероб и книга от библиотеката.

Стройко в НДК
Продължава до неделя включително. Ако ви предстои ремонт или искате да освежите и подновите дома си с нова мебел, сега е моментът да се запознаете с най-новото в обзавеждането, архитектурата и строителството.

Образователна конференция за кърменето
На 26 и 27 март Ла лече лига - България организира Първа международна конференция за кърмене в София. Мястото е Университетска АГ болница, “Майчин Дом”, ул. Здраве 2.

Участвайте в "Часът на Земята" на 26 март, събота, от 20.30 до 21.30 ч.
Възможностите са няколко - изгасете осветлението у дома за 1 час, посетете концертите в София и Перник, включете се в Лигата на разказвачите и снимайте "Часът на Земята" за фотоконкурс.

Пролетна разходка
Прогнозата за неделя е дъждовна, така че използвайте съботата за разходки в парка или извън града и за каране на колело. Не забравяйте слънцезащитния крем за лице, защото мартенското слънце не се шегува. Ако можете да правите оригами, може да сгънете жерави и да ги закачите пред храм-паметника "Александър Невски", за да изразите своята съпричастност към Япония.

Културни мероприятия
Между разходките, чистенето и готвенето, задължително намерете време да нахраните и душата - с хубава книжка - препоръчвам книга за женски номера - "Най-добрата в играта" от Марио Трифонов. В София в Музея на Земята и хората може да разгледате международната изложба "Австралийски камъчета", като имате предвид, че неделя е почивен ден за музея.

Приятна събота и неделя от екипа на Az-jenata.bg

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 11 години )