LudiMladi.bg празнува 3-ти рожден ден

01.04.2011г. / 18 34ч.
Аз жената
LudiMladi.bg празнува 3-ти рожден ден

LudiMladi.bg - първото електронно списание за хората в златна възраст - на 1 април 2011 година навърши 3 години.

LudiMladi.bg е първият български сайт за хора в златната възраст, който запълни липсата на подобно он-лайн място, специално предназначено за хора над 55. За тези 3 години читателите и почитателите му се умножиха неколкократно, като с това доказаха, че хората в златна възраст отлично се справят с електронните технологии и стават все по-активни в интернет.

Традиционно рожденият ден на сайта ще бъде отпразнуван с туристически поход на Витоша. Той ще се проведе утре, събота, 2 април. Сборният пункт е начална станция на лифта "Драгалевци" в 10.30 ч. Крайната точка е градинката пред Боянската църква. Поканени са всички възрасти, а на финала ще има торта като на истински празник.

Кои са читателите на LudiMladi.bg? - Това са хора над 55, образовани, модерни, оптимистични и усмихнати, които вярват, че животът е прекрасен, дори когато са прехвърлили половин век и пенсионирането вече не е далечна химера. А другите, вече пенсионери, знаят, че тепърва им предстоят много щастливи мигове.

От къде са читателите на LudiMladi.bg? - От големи и малки населени места. Благодарение на граждански инициативи от неправителствения сектор от България и чужбина и на работата на много доброволци, компютрите и интернет навлязоха трайно в ежедневието дори и на малки села и градчета. Непрекъснато се откриват компютърни клубове, в които възрастните хора усвояват компютърния и интернет език, а тези, които отдавна ползват електронните технологии, често могат да ги използват за полезни и приятни цели.

LudiMladi.bg всекидневно предлага полезна и актуална информация за здравни, пенсионни и социални акции и събития. Винаги е отворен за публикация на лично творчество, съвети, рецепти и покани за семейни и лични тържества, юбилеи, рождени и именни дни, срещи на випуска. Интересни конкурси отправят предизвикателство към аудиторията за творческа изява или събиране на ценни социологически и исторически факти и документи, като "Старите снимки разказват", "Търсим столетници" и др.

Честит 3-ти рожден ден на електронното списание LudiMladi.bg и за много години!

Повече за туристическия поход може да прочетете тук.






Коментирай