Кастинг за най-атрактивна и щура баба

04.04.2011г. / 12 29ч.
Аз жената
Кастинг за най-атрактивна и щура баба

„Вие сте пълна с енергия и желание за изява българска баба с едно, две или повече внучета, с артистични таланти, със спортна фигура и отлично самочувствие. Ако винаги сте искали да се снимате във филм или сериал, сега имате шанс да проявите актьорските си способности в поредица от рекламни видеоклипове.
Снимките няма да включват непристойни сцени.

PREMIERstudio.eu търси атрактивна, спортно-атлетична дама на възраст от 50 до 70 години за заснемане на рекламен видео клип (не е задължително да е актриса). За да опитате късмета си, изпратете актуални снимки в цял ръст и кратка автобиография на e-mail shtura_baba@ludimladi.bg най-късно до 10 април 2011 г.

Един от последно въведените от Олинеза продукти е Бабина едросмляна лютеница – без консерванти и оцветители. Оказва се, че лютеницата е естествен антиоксидант,, създаден още от прадедите ни, поради липсата на свежи зеленчуци през зимата. Тя също така е подходяща за диети и се препоръчва много често от диетолози. Една филийка Бабина лютеница е чудесна следобедна закуска с малко калории и витамини. Също така поради високото съдържание на витамин C в чушките, тя е естествен източник на този витамин. В люспите на доматите се съдържа и ликопен, който след термична обработка се отделя много по-добре, отколкото в суров вид. Ликопенът е изключително успешна природна съставка, предпазваща от рак. Намаленото съдържание на подправки придава натурален и автентичен вкус на зеленчуци. Тя напълно отговаря на слогана на фирма Олинеза – „Продукти родени от Природата

Олинеза е уникална марка, изградена от съчетанието на безупречно качество, грижа за потребителя, креативност и съпричастност към опазването на околната среда. От създаването си през 1994 година до днес Олинеза ООД отстоява фирмените си ценности, принципи и предлага гарантирано качество и многообразие от екологично чисти продукти съобразени с изискванията за природосъобразно хранене и стриктно контролирани от български и международни системи за контрол на качеството и безопасността на храните. Името й произлиза от съчетаването на части от първите два произвеждани продукти – олио и майонеза.

Коментирай