Какво ще правите тази събота и неделя?

29.04.2011г. / 08 04ч.
Надежда Маринова
Какво ще правите тази събота и неделя?

Кратката работна седмица почти свърши и някои вече правят планове за уикенда. Времето не е много гостоприемно за разходки навън - прогнозите са за дъжд, но може пък и да ни се размине. Как да прекараме два приятни и полезни дни - вижте предложенията на Az-jenata.bg за събота, 30 април и неделя, 1 май.

Велокрос за деца
На 30 април във Варна ще се проведе Велокрос за деца, организиран от Az-deteto.bg. Стартът е в 10 ч. пред сцена "Раковина" в Морската градина. Състезанието ще продължи до 12 часа.

"Зелени дни"
На 30 април и 1 май посетете фестивала "Зелени дни" в София, пред Народен театър "Иван Вазов". Ще има лекции, презентации, демонстрации за алтернативен туризъм, естествено раждане, здравословен начин на живот и др.

Изложба на котки
На 30 април и 1 май в Национален музей "Земята и хората" в София ще се проведе международна изложба на котки. Вход с билети на музея.

Вижте яйце от злато
До неделя в храм-паметника "Александър Невски" в София ще бъде изложено уникално двуметрово златно яйце.

С книжка в леглото
Ако сте били на екскурзия по Великден и не сте си починали, имате цели два дни за релакс и мързелуване. С книжка в леглото е добър вариант - вижте "Наслади се на мига" от Нора Робъртс.

Кулинарни подвизи с нови рецепти
Намерете време да сготвите някои изкусително вкусни рецепти. Изпробвайте "Пролетна супа със свежи зелении", "Домашно суши" и "Сладкиш с шоколад и сини сливи".

Подправки на терасата
Сега е моментът, ако досега не сте го направили, да си посадите малка градинка с подправки на терасата. Така винаги ще имате пресни магданоз, копър, джоджен и др.

Няма нищо по-хубаво от лошото време, стига да знаем какво да правим с него.

Прочетете още:

Коментирай