Снимка за спомен с Ищар Алабина на Деня на детето

20.05.2011г. / 06 50ч.
Аз жената
Снимка за спомен с Ищар Алабина на Деня на детето

На Деня на детето - 1 юни Ищар Алабина ще бъде специален гост на откриването на спортно-развлекателен комплекс restART в София.

Входът за деня е свободен. В петчасовата програма гостите ще бъдат забавлявани от Бианка от  "Междинна станция", Врабчетата и най-забавните аниматори на София ще се погрижат за празничното настроение на малчуганите, Бате Ненчо от „Комиците“ ще покаже ефектни фокуси.

Кулминацията на празника ще бъде голямата томбола, от която лично Ищар Алабина ще изтегли имената на десетима щастливци, които ще спечелят VIP Meet & Greet пас с певицата. Освен че ще получат възможността да гледат безплатно концерта на Ищар Алабина на 5 юни от 18.30 ч., те ще получат поименни автографи и възможността да се снимат с нея за спомен.

Ищар Алабина ще изнесе в София още един концерт същата вечер от 21 ч в рамките на голямото й юнско турне у нас. То ще започне във Варна на 3 юни в Летния театър, ще продължи в Бургас на 4 юни в Летния театър и след двете шоута в столицата ще завърши  в Античния театър на Пловдив на 6 юни.

Прочетете още:



 

Коментирай