Отново кулинарен фестивал в Хисар

09.06.2011г. / 17 02ч.
Аз жената
Отново кулинарен фестивал в Хисар

На 11 юни 2011 година, събота, от 10.30 ч. Хисар отново ще постеле на площада „Пъстра трапеза“. Кулинарният фестивал, който обикаля из страната, за трета година ще гостува на празника на града, за да събере и покаже местни традиционни ястия.

Във вкусната надпревара ще се включат над 400 участника от града и региона. Ще се проведе и традиционното състезание за млади шеф готвачи с учениците от професионалните гимназии в Хисар и Сопот. Представители на местни хотелиери и ресторантьори ще направят кулинарни демонстрации.

\n

Неизменна част от програмата на фестивала ще бъде уникалната пътуваща изложба с детски рисунки на кулинарна тема „Рецептите на баба“.

Всички присъстващи ще може да се насладят на вълшебния глас на славея от Странджа планина, солистката на народен ансамбъл „Филип Кутев“, народната певица Радостина Йовкова. Ще има интересни фолклорни изпълнения, свързани тематично с храната.

Всички желаещи да готвят са добре дошли в професионалната кухня на фестивала и на шеф Иванов, където ще могат да впечатлят всички посетители на празника с кулинарните си умения.

\n


Вижте още:

Коментирай