Как да се забавляваме по женски

30.08.2011г. / 12 04ч.
Аз жената
Как да се забавляваме по женски

Случвало ли ти се е гаджето да отиде някъде с приятели, а ти да не знаеш какво да правиш? Обръщаш целия телефонен указател, но точно в този момент няма с кого да изпиете дори едно кафе. Радвай се! Най-сетне време за теб самата.

Направи си маска. Така и така няма кого да плашиш с неестествения зелен цвят на лицето си и можеш да си позволиш да си наредиш краставичките, да се излегнеш на удобните матраци вкъщи и да слушаш последния хит на Lady GaGa.

Отдай се на мързел в съчетание с готини книги. Откога не си чела нещо ново? Излез на разходка по магазините. Току-виж си се сдобила и с някоя нова дрешка.

Ако е вечер, все пак си заслужава да издириш онзи приятел със странната сексуална ориентация. Да, гаджето ти никак не го долюбва, но кога друг път ще те заведе в гей бар, където да си изкараш незабравимо?

Научи се да правиш стриптийз. Не, че сега не те бива, но не ти ли е любопитно да видиш какво съветват професионалистите? Ако все пак не ви влече, една игра на покер ще ви дойде добре.

Запиши се на някакъв спорт. Винаги си отлагала поради липса на време, но конната езда никога не е била по-близо до сърцето ти, нали?

Просто поспи. Да, може и да ти звучи ужасно скучно, но Матрак Мемори 2+12 те зове. А и в понеделник със сигурност отново ще ти се наложи да ставаш за работа и ще те е яд, че не си си откраднала една следобедна дрямка.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Дима ( преди 11 години )
Е, големи забавления! А къде остават приятелките? Спането и мързелуването са релакс, но не и забавление. С приятелки можеш да си изкараш страхотно, стига да ги имаш! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар