Съботни покани за детско велосъстезание и празник на възрастните хора

29.09.2011г. / 10 54ч.
Аз жената
Съботни покани за детско велосъстезание и празник на възрастните хора

Тази събота, 1 октомври 2011 г., ни предлага най-малко 2 възможности за интересно прекарване на свободното време – детско велосъстезание и празник на възрастните хора.

\n

Детският сайт Az-deteto.bg кани малчугани и пораснали деца до 12 години на традиционния си есенен велокрос. Както винаги състезанието ще се състои на голямата поляна в Южния парк от 10.30 до 12 часа.

\n

Организаторите обещават слънчево време и весело прекарване, а от участниците очакваме да дойдат с каски и велосипеди, триколки, ролери, и много весело настроение. Родителите могат предварително да регистрират децата си, но и внезапно дошлите са добре дошли! Подробности за събитието прочетете тук.

\n

На 1 октомври от няколко години България отбелязва Международния ден на възрастните хора. Това е чудесен повод да поздравите вашите родители, баби, дядовци, прабаби и прадядовци. Ако решите, можете да ги зарадвате с подарък, билет за кино, концерт или по друг интересен начин.

\n

Имайте предвид, че 1 октомври е също Международен ден на музиката и на вегетарианството. Може да го отбележите както ви харесва.

\n

Иначе есента официално ни прегърна в топлите си жълти багри. Сбогувахме се с лятото, но тепърва ни предстоят много семейни сезонни забави.

\n

Прочетете още:

Коментирай