Мисис България 2011 Катя Роуз: красота и благородство

11.09.2012г. / 10 43ч.
Аз жената
Мисис България 2011 Катя Роуз: красота и благородство

Почти всеки е чувал фразата „Красотата ще спаси света“ и ако за мнозина това е просто хубав израз, то за Катя Роуз – Мисис България 2011, тези думи оформят мотото на нейния живот.

С красива външност и щедро сърце Катя Роуз с готовност участва в редица благотворителни събития и откликва на различни молби за помощ. Мисията на благотворителността е именно обстоятелството, което най-силно мотивира Катя Роуз да участва в конкурса Мисис България през 2011-а и да го спечели. Тя предварително знае, че короната на красотата не само блести, но и носи важни отговорности, които победителката трябва да приеме. На първо място е благотворителната дейност. След събитието Катя се включва с готовност в множество инициативи за подпомагане на хора, изпаднали в беда. Тя участва в специалния базар Коледни ангели, където носителката на титлата Мисис България продава с благотворителна цел коледни елхи и календари.

Събраните средства са предоставени за подпомагане на болни, нуждаещи се от спешни операции и на домове за деца, лишени от родителски грижи.

Следващото голямо благотворително събитие с участието на Катя е в родния й град Ивайловград, където тя организира кампания за набиране на средства за лечение в чужбина на 21-годишно момче от града. Една трета от събраната сума по време на мероприятието е дарена от семейство Роуз.

Носителката на престижната титла е и една от най-активните участнички в благотворителния търг в подкрепа на Асоциацията на пациенти с вродени лицеви аномалии и техните роднини. По време на търга тя закупува множество предмети, сред които фланелките на футболистите Христо Стоичков и Мартин Петров.

Мисис България успява да отдели време и за светски събития. Участва в бляскавите годишни прояви като Руски бал и Летния бал на топ моделите 2012, а в средата на август бе жури на 6-ия годишен конкурс Мис лято.

Катя Роуз е не само известна светска личност, но и успешна бизнесдама. Тя бе номинирана за титлата Бизнес дама на годината и получи отличията Бизнесдама на последните 10 години и Бизнесдама благотворител като признание за цялата й обществена дейност.

Сред новите проекти на Катя Роуз е участието й в международния конкурс мисис Европа, който ще се проведе през октомври 2012. Можем само да й пожелаем успех!

Прочетете още:

Коментирай