Най-голямото изложение за деца и родители в София отвори врати

12.09.2012г. / 15 57ч.
Аз жената
Най-голямото изложение за деца и родители в София отвори врати

Дни преди началото на новата учебна година в Сити център София отвори врати най-голямото изложение за деца и родители Expo4Kids. Събитието, което се организира от Експо Евентс и ще продължи до 16 септември, включва множество забавления, конкурси и игри за децата, а за родителите – полезни съвети в организираните семинари, представяне на продукти, свързани с възпитанието и отглеждането на малчуганите.

На първия етаж на търговския център ще бъдат разположени кътове за игри и забавления – кът за изработка на аксесоари и бижута на фирма Копчи, училище по роботика на Робопартанс, зона за изкуство и занаяти на А. Р. И. З.7 – Асоциация за развитие на изкуството и занаятите 7, работилничка на Кръгче и кравайче за ръчно изработени продукти и др.

Семинарната част включва лекции на психолози и семейни консултанти посветени на модели и стилове на възпитание; как се изгражда самочувствие и как се развива детската идентичност; начини за реагиране в конфликтни ситуации при проблеми в отношенията родители-деца и др.

Прочетете още:

Коментирай