Концерт в Борисовата градина срещу трафика на хора

13.10.2012г. / 11 29ч.
Аз жената
Концерт в Борисовата градина срещу трафика на хора

„D2“, „Остава“, „Gravity Co.“, Милена Славова, „FYELD“, „Ginger Groove“ и цигуларката от „Good Music Society" Бояна Желязкова ще се качат на една сцена за концерт в подкрепа на борбата с трафика на хора, съобщава Dnes.bg.

Концертът ще бъде днес, събота, 13 октомври 2012, на откритата сцена в Борисовата градина от 16 часа. Организаторите от Националната комисия за борба с трафика на хора разчитат на последните слънчеви дни за събитието си.

Входът ще е свободен за всеки, който иска да чуе любимите си български изпълнители и да научи повече за явлението „трафик на хора“.

Цигуларката от „Good Music Society“, Бояна Желязкова ще излезе на сцената в Борисовата градина, за да разкаже историята на песента „House of Pain“. Парчето е записано преди повече от 2 години по действителен случай.

Песента засяга темата за трафика на хора, предадена чрез творчеството на талантливата музикантка. Бояна ще изсвири и някои нови парчета, а заедно с нея на сцената ще бъдат барабанистът Милен Райков и басистът Ангел Малешков.

FYELD“ пък ще запишат специална песен за борбата с трафика на хора, в която се очаква да се включи и Милена.

Темата за трафика на хора не е чужда на „Остава“. През 2006 г. бандата участва в концерта на MTV Exit в София.

Още всякакви новини може да четете на Dnes.bg.

Прочетете още:

Коментирай