Ръчно рисувани шалове – между модата и изящното изкуство

Неви Петкова показва своя пасианс от ръчно рисувани шалове

05.12.2012г. / 16 30ч.
Аз жената
Снимка: архив Az-jenata.bg

Снимка: архив Az-jenata.bg

На 11 декември 2012, в 11 ч., в сградата на Съюза на българските журналисти в София, ще се открие изложба на ръчно рисувани шалове на Неви Петкова. Експозицията ще продължи само един ден и ще бъде закрита вечерта на същия ден.

Свързани статии

Изложбата има сериозните претенции да събере на едно място ценителите както на модата, така и на изящното изкуство. В артистична и непринудена атмосфера, гостите ще могат да споделят своите виждания и препоръки към авторката. А когато става дума за hand made – Ръчно рисуван копринен шал, то се отправяме към графата „каприз“. Този шал, едно изделие на изящното изкуство (Fine Art), носи едновременно енергия и романтично внушение. Наркотик, от който жената никога не може да се откаже.

Тази много кратка и изключително интензивна изложба ще предложи освен това и маслени картини на Дилян Дочев-DiL и Неви Петкова.

Място: София, ул. „Граф Игнатиев“ 4 – трети етаж

Вижте фотопогледите:
Екобижутата на Крис Енчев
Романтични брошки от плат

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
boryana_mocheva ( преди 11 години )
Здравейте, коментирам, макар със закъснение, но днес попаднах на публикуваната по-горе статия...Нека, когато анонсирате дадено събитие, в случая изложбата на ръчно рисувани шалове на Неви Петкова, да публикуване творби на авторката, а не снимка на тези шалове, които са рисувани от мен... Боряна Мочева
отговор Сигнализирай за неуместен коментар