Оранжевата линия на живота

19.04.2006г. / 22 19ч.
Аз жената
Оранжевата линия на живота

Днес, 19.04.2006 г., глобалната финансова институция ING официално даде старт на животозастрахователните си операции в България. Новата компания е със седалище в София. ING Животозастраховане пренася в България дългогодишния опит на ING в предоставянето на животозастрахователни услуги. Животозастрахователните продукти са важно допълнение към пенсионноосигурителните услуги в реализиране на основния стремеж на компанията да помага на хората да планират финансовото си бъдеще.

По време на пресконференцията г-н Том Клипхус обяви, че прави лично дарение в размер на 10 хиляди евро на проекта “Шанс за децата”, в който ING Животозастраховане в България се включва. “Шанс за децата” е корпоративна програма на ING, която с подкрепата на УНИЦЕФ, ще даде достъп до образование на 50 000 деца по цял свят до 2007 г. Проектът подпомага и развитието на по-качествено обучение в страните, в които ING работи.

Представянето на сериозни теми от събитието бе предшествано от атрактивно въвеждане в залата, реализирано от актьорите от театрално студио “Алма Алтер”. Чрез различни символи на изкуството шестнайсетте млади актьори посрещаха всеки един от гостите. Преминавайки по символичната “оранжева линия на живота” всеки посетител получи оранжева гривна, символизираща дългата нишка на живота.

Коментирай