Джей Ло ще пее в България на 23 май

25.04.2006г. / 16 28ч.
Аз жената
Джей Ло ще пее в България на 23 май

Поради изключително големия интерес от страна на други държави турнето на Дженифър Лопез в Азия и Европа ще претърпи промени. Латино-дивата ще пее в Атина на 17 май, а българските й почитатели ще я видят на 23 май на Националния стадион “Васил Левски”. Всички закупени до момента билети са валидни, без никакви допълнителни корекции.

В момента Джей Ло записва видео-обръщение към българската публика, чрез което поднася своите извинения за наложената промяна. В него тя ще обяви и българския изпълнител, който ще бъде подгряващ концерта на звездата в София.

Билетите за концерта на латино-дивата вече са почти продадени. Сектор "Б" и "Г" са запълнени, но все още могат да се закупят билети за терена на стадиона. След окончателното изчерпване на количеството, обявено от организаторите "Пикендмор" – 20 000 билета на цена 35 лв. до деня на концерта ще се купуват на цена 50 лв. За гостите, предпочели да гледат концерта от ложата, предвидена обикновено за правителствените мъже ще има специален кетъринг и шампанско.

За да не се допусне объркване или безредици, организаторите от “Пикендмор” предвиждат строго охраняеми сектори, където зрителите ще носят специално изработени за случая обозначителни гривни.

Коментирай