Срещу рака на гърдата

17.08.2006г. / 11 46ч.
Аз жената
Срещу рака на гърдата

Само за два дни над 800 българи се включиха в създаването на най-голямото Интернет-послание срещу рака на гърдата. Новата инициатива в кампанията на AVON България “От любов към живота” цели да събере най-дългото послание в подкрепа на борбата с коварната болест. “Понякога една добра дума е по-силна от всяко лекарство. Затова искаме да съберем хиляди лични послания и с тях да покажем на жените, които се борят с рака на гърдата, че не са сами”, заявяват организаторите.

За да станете част от инициативата, трябва да посетите сайта www.otlubov.com и да изберете едно от над 5 000 квадратчета, част от пъзела на AVON. Зад разграфената стена се крие изненада, свързана с най-голямото благотворително събитие на годината – Походът срещу рака на гърдата на 3-ти септември. За да се разкрие всяко квадратче, трябва да бъде отворено. Това става чрез оставяне на име и лично послание, част от общия апел за борба с болестта. Първи своите послания в ранната сутрин на 14 август оставиха Мария Илиева, Мария Каварджикова, Мери от Мери бойс бенд, Гала, Орлин Горанов, Наско от БТР – част от 10-те български звезди, с чиято подкрепа стартира кампанията.

Допълнителна информация

Тази година към каузата на AVON България се присъединиха звезди като Максим Стависки и Албена Денкова, Койна Русева, Наталия Симеонова, Наско от БТР и много други. В предаването“Имаш поща” по Нова ТВ те бяха официално приети в неформалния клуб за борба с рака на гърдата, основан през 2005 г. В него членуват над 20 български звезди, сред които Мария Илиева, Ива Екимова, Мартина Вачкова, Стефания Колева, Радост от “Огледала”, Йорданка Кузманова, Вергиния Минчева.


Коментар: Разочаровани сме от avon – не мога да повярвам, че водят уж благородни каузи, а всъщност става въпрос за някакво тяхно облагодетелстване! Уж много им пука за рака на гърдата, агитират ни да си купуваме тениски с долнопробно качество, химикалчета и т. н. на доста солени цени, само и само за така наречената благородна кауза, а всъщност те си се чудели хората как да се изследват безплатно.... или по-точно казано на наш гръб! Как е възможно това???
Андреа Петрова, 29 г.

Коментирай